Gasztronómia

A térségre jellemző ízvilággal való ismerkedés szó szerint megfűszerezi az utazást. Dél-Baranya jellegzetes ételei, a helyi kistermelők hosszú évtizedes tapasztalatával készült fogások, a villányi borok egyedülálló tételei igazi kalandozást kínálnak a kulináris világban. 

A nálunk eltöltött napok teljesebbé tételéhez a sztenderd reggelik mellett minden nap más és más helyi ízekből álló kóstolót kínálunk. A friss házi tojásból és falusi mangalica sonkából, a valódi gyümölcsből készült kézműves lekvárokból és a házi süteményből álló reggeli már a nap kezdetén igazi élményt nyújt.

Szállodánkban kizárólag bőséges svédasztalos reggeli elfogyasztására van lehetőség.

Helyi fogásokat, házias ízeket felszolgáló éttermekről kérjük, érdeklődjön a recepción, ahol készséggel állunk vendégeink rendelkezésére!