Programok

Pécs

Dél-Magyarország legszebb városa Pécs, ahol a kulturális élet és a tudomány együttélése, az ókori római, török és modern épületek harmonikus együttléte, különleges atmoszférát teremt.

Részletek

Villány

A Villányi borvidék hazánk jellegzetes borvidéke, a kitűnő borok és a több évszázados tradíciók méltán tették híressé szinte az egész világon.

Részletek

Siklósi Vár

A siklósi vár hazánknak fontos történelmi nevezetessége. Erődjének első falait még a 13. században, 1260 körül rakták le, ám mind a mai napig az az egyik legépebb, legegységesebb történelmi emlékünk.

Részletek

Máriagyűdi Kegyhely

A máriagyűdi templom Magyarország egyik legkedveltebb zarándokcélpontja. Ennek oka, hogy évszázadok óta a Tenkes-hegy lábánál a megpihenés, elcsendesedés, feltöltődés és gyógyulás élményében részesül a bizalommal ide érkező zarándok.

Részletek

Drávai hajózás

A Dráva egész Európa legérintetlenebb folyója. A több mint 700 kilométeres hosszából mindössze 90 km hajózható, amelynek jelentős része a magyar-horvát határon található.

Részletek

Pécs Székesegyház

A pécsi Szent Péter- és Szent Pál-székesegyház (pécsi dóm, bazilika vagy vártemplom, a 20. század végéig Szent Péter Székesegyház) a Pécsi egyházmegye katedrálisa, a város egyik jellegzetes épülete.

Részletek

Környékbeli programlehetőségekről kérjük érdeklődjön a recepción, ahol készséggel állunk Vendégeink rendelkezésére!