Hotel Harka, ahol
a legenda életre kel!

Idilli mediterrán hotel és nyugodt környezet várja a pihenni, kikapcsolódni és feltöltődni vágyó vendégeket.

Testet és lelket is gyógyító harkányi kénes termálvíz, hangulatos borospincék, pezsgő kulturális élet Dél-Baranyában.

Részletek

Szállodánkról

Az évtizedes múltra visszatekintő, csendes és idilli hangulatú szállodánkban nyugodt környezetben várjuk pihenni, kikapcsolódni és feltöltődni vágyó vendégeinket.

A kisvárosi hangulat, a testet és lelket is gyógyító erejű termálvíz, a csendes szálloda tökéletes helyszíne a relaxálásnak. Jól eső érzés kiülni egy jó könyvvel vagy villányi borral a szálloda eldugott kertjébe, sétálni a város parkjaiban és sétányain, elmerülni a kénes gyógyvízben, vagy élvezni a hely adta gasztronómiai ínyencségeket. A mediterrán vidék hangulatos borospincéivel, Pécs a pezsgő kulturális és szabadidős lehetőségeivel pedig megannyi aktív programra csábítja vendégeinket.

Részletek

Harka legendája

Az ősi monda úgy tartja, a harsányi hegy lábánál élő öreg boszorkány páratlan szépségű lányára, Harkára még az ördög is szemet vetett. A vénasszony próbatétel elé állította az ördögöt, aki csak akkor kaphatta meg a lány kezét, ha egy éjszaka alatt, kakasszóig felszántja a köves hegyoldalt. A boszorkány látva, hogy az ördög már majdnem elvégezte a munkát, cselhez folyamodott és pirkadat előtt meghúzta a kakas farktollát, aki erre elkukorékolta megát. Az ördög mérgében, hogy elbukta a próbatételt, nagyot toppantott, és ahol elnyelte a föld, azóta kénes, melegvizű-forrás tör fel a mélyről.

Részletek

„Lakott itt egy öreg néne, volt egy Harka nevű lánya hét határba nem volt párja.”

Szobafoglalás

Részletek

Gasztronómia

Részletek

Programok

Részletek

Csomagajánlatok

Húsvéti csomagajánlat

Húsvéti csomagajánlat

Húsvéti feltöltődés a Hotel Harkában 2 fő részére.

Részletek

Kapcsolat

Hotel Harka

Szállodánk szezonálisan működik, március 30-tól október végéig várjuk vendégeinket.

7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 65.
+36 70 286 0639

www.hotelharka.hu

Üzenet küldése